DIY Stoffen Band Patches: Een handleiding

Band patches

DIY de flarden van de stoffenband zijn het zelfde als een ander soort flard, maar in plaats van hen op uw kleren te strijken, zult u hen naaien. Dit betekent geen het strijken, geen het schroeien van uw kleding, en geen schade aan uw bezittingen, zodat kunt u hen jarenlang gebruiken te komen. Vele mensen verkiezen om deze flarden om twee hoofdredenen te maken: om hun steun voor een oorzaak of een persoon, of als gift te tonen om hun appreciatie voor iemand te tonen.

Sommige mensen houden ervan om bandflarden in een hobby te veranderen omdat zij van stof houden, hebben zij een goede naaiende vaardigheid, of zij genieten enkel van het proces om iets te nemen die een speciale betekenis aan hen heeft en het persoonlijker te maken. U kunt ook bandflarden als gift voor de band van iemand anders maken als u een vriend hebt die ook een musicus is, of om een oud uniform of een overhemd opnieuw te gebruiken.

Waarom een bandflard maken?

Er zijn vele redenen waarom de mensen verkiezen om bandflarden te maken, en misschien is belangrijkste creatief met uw gehouden van rente te worden en iets te maken dat u allebei zult houden van. DIY de bandflarden kunnen ook groot zijn om uw school of andere organisaties in uw gebied te vertegenwoordigen. Het is een grote manier om uw trots of steun voor een idee of een persoon te tonen, of eenvoudig een bericht aan anderen uit te spreiden. U kunt vele vrije bandflardontwerpen op websites zoals Pinterest of Etsy vinden helpen u beginnen.

Hoe maak je band patches

Als je ervaring hebt met naaien of wilt leren naaien, is dit een goede keuze voor jou. Met stof, draad, en een naaimachine, kunt u een verscheidenheid van dingen voor uw band, zoals flarden, flarden voor t-shirts, flarden voor hoeden, en meer maken.

Het belangrijkste ding u zult moeten herinneren wanneer het maken van een bandflard is dat het op de binnenkant van uw jasje of overhemd zou moeten passen. U zou kunnen moeten proberen een paar grootte om juiste te vinden.

Er zijn ook sommige andere dingen om in gedachten te houden wanneer het maken van uw DIY bandflard, zoals de manier u de flarden aan de binnenkant van uw kleding zult vastmaken. Er zijn vele verschillende methodes die u kunt gebruiken, zoals het gebruiken van Klitband, gebruikend magneten, gebruikend drukknopen, of gebruikend knopen.

Tips voor het naaien van bandjes met stof.

  • Knip de bandjes op de gewenste lengte en strijk ze indien nodig.
  • Naai de bandjes aan elkaar met de uiteinden naar beneden.
  • Keer de bandjes binnenstebuiten en strijk ze naar beneden met een persdoek.
  • Bevestig het bandje aan de binnenkant van uw kleding met een methode zoals hierboven vermeld.