Hoe krijgt u Solar Window Film op uw huis of bedrijf?

Zonwerende raamfolie

Als u heeft nagedacht over hoe u kunt profiteren van het overvloedige zonlicht dat we in de meeste delen van het land krijgen, is raamfolie voor zonne-energie misschien iets wat u wilt overwegen. De potentiële besparingen van zonne-energie en lagere energierekeningen zijn enkele van de belangrijkste redenen om zonne-energie te installeren. Een ander groot voordeel is dat een huis of bedrijf dat minder energie verbruikt, minder druk uitoefent op het elektriciteitsnet. Dit gezegd hebbende, kan het een uitdaging zijn om te weten waar u moet beginnen om uw huis of bedrijf voor te bereiden op raamfolie. Het goede nieuws is dat veel mensen dit type isolatie met succes hebben toegepast zonder een deskundige installateur in te schakelen. Zelfs als u niet over veel doe-het-zelf ervaring beschikt, zijn er online voldoende hulpmiddelen beschikbaar om u bij het proces te helpen.

Wat is Solar Window Film?

Solar raamfolie is een dun vel plastic dat op de ramen van uw huis wordt aangebracht om elektriciteit op te wekken. Deze elektriciteit kan ofwel worden gebruikt door de mensen en apparaten in uw huis of worden opgenomen in het lokale elektriciteitsnet.

Solar raamfolie kan worden aangebracht op zowel glazen als kunststof ramen. Het wordt vaak gebruikt op woningen en bedrijven om het energieverbruik te verminderen en de energierekening te verlagen.

Raamfolie voor zonne-energie is over het algemeen duurzaam en zal minder snel scheuren of breken dan andere soorten raamfolie. Het is ook relatief transparant, zodat u er nog steeds doorheen kunt kijken. De mate van privacy is afhankelijk van het soort folie dat u kiest en de hoek waaronder u de folie aanbrengt.

Hoeveel bespaart zonwerende raamfolie?

Het bedrag dat u bespaart op uw elektriciteitsrekening hangt af van de tarieven van uw plaatselijke nutsbedrijf en de hoeveelheid elektriciteit die u maandelijks gebruikt. De regering van Ontario heeft een onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat huiseigenaren die zonne-energie in hun huis inbouwen gemiddeld een besparing van ongeveer 10% zien.

Als u momenteel 300 watt stroom per uur verbruikt, dan zal de installatie van raamfolie uw elektriciteitsverbruik terugbrengen tot ongeveer 270 watt per uur. Dat is een vermindering van ongeveer 10% en dat is genoeg om ongeveer één kleine gloeilamp van stroom te voorzien.

Raamfolie op zonne-energie is een van de goedkoopste manieren om uw energieverbruik te verminderen en geld te besparen. Als u er de ruimte voor hebt, kunt u ook zonnepanelen op uw dak plaatsen om nog meer elektriciteit op te wekken.

Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een folie.

  • Duurzaamheid – Raamfolie voor zonne-energie moet niet alleen relatief duurzaam zijn, maar ook redelijk duurzaam. Als uw folie gemakkelijk scheurt of begint te barsten, zal het niet zoveel elektriciteit kunnen opwekken.

  • Installatie – De meeste soorten raamfolie voor zonne-energie worden met een roller of rakel op de ramen aangebracht. Het goede nieuws is dat het relatief eenvoudig is om folie aan te brengen met eenvoudig huishoudelijk gereedschap zoals een rakel of roller.

Voordat u begint met het aanbrengen van de folie, moet u het toepassingsgebied inrichten. Zo voorkomt u dat er folie op andere delen van de kamer komt of op het verkeerde oppervlak. Wanneer u een type folie kiest, zorg er dan voor dat deze duurzaam genoeg is om buiten te worden aangebracht en een vochtscherm heeft.

Conclusie

Als het gaat om energiebesparing zijn er veel opties. Hoewel zonne-energie een dure investering lijkt, kan het ook een van de meest betaalbare zijn. Met de juiste middelen en planning is het gemakkelijk om met zonne-energie te beginnen.

Nu u meer weet over raamfolie voor zonne-energie, bent u klaar om aan de slag te gaan? Zo ja, volg dan de in dit artikel beschreven stappen om uw raamfolie op zonne-energie in gebruik te nemen.

Raamfolie voor zonne-energie is een geweldige manier om te profiteren van het overvloedige zonlicht dat we in de meeste delen van het land ontvangen. Het kan ook uw energierekening verlagen, het milieu helpen en uw ecologische voetafdruk verkleinen.